Om Sydhavnen

Københavns Sydhavn eller Sydhavnen er et kvarter i København. Sydhavnen anvendes som daglig betegnelse for det kvarter i København, der officielt hedder Kongens Enghave. Det er bygget op omkring havneindustrien i den sydlige del af Københavns havneløb

Her finder du links til kultur/natur i området omkring E/F Seierøehus.

 www.kmkulturhus.dk

Karens Minde Kulturhus: Her er der mulighed for at leje lokaler, ligesom der bliver afholdt diverse arrangementer. Der ligger også både en bibliotek og café i bygningerne.
2-5 min gang fra Seierøehus.

 www.boernenesdyremark.dk

Børnenes Dyremark: Her er der kaniner, katte, høns og heste.
2-5 min. gang fra Seierøehus.

 www.sydhavnstippen.dk

Naturområde md rig mulighed for at gå ture eller lufte sin hund. Om sommeren går der får på en del af området.
Ca. 15 min gang fra Seierøehus.

Valbyparken: Danmarks næststørste park. Består bl.a. af naturlegeplads, rosenhave, temahaver og den store plæne, hvor der bl.a. holdes koncerter.
I valbyparken er der også en 18-hullers disc golf bane ("Frisbeegolf"), læs mere om den på www.valbyparken.dk.
Ca. 10-20 min. gang.

Vestre Kirkegaard

Vestre Kirkegaard: Danmarks største kirkegård. Meget stor park-lignende kirkegaard, hvor bl.a. mange berømtheder ligger.
Ca. 5-10 min. gang.

www.sydhavnenshistorie.dk

Her kan du læse mere om Sydhavnens (Kongens Enghave) historie. Desuden er der mange små hyggelige spisesteder i det tilstødende Valby.

Butikker: Super Brugsen, Irma, Fakta, slagter, Matas, apotek, frisør, farveforhandler, posthus, genbrugsbutik, fotohandler, bagere og meget andet.

Ikke langt til indkøbscentrene "Spinderiet", "Fisketorvet" og "Fields".

Offentligt transport:

Der er mange buslinjer samt s-togslinjer og en kommende metro inden for ca. 5 min gang fra E/F Seierøehus.

Læs mere om Sydhavnen her http://da.wikipedia.org/wiki/Sydhavnen

   

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

   

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.

Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.

 

Boliger til salg i E/F Seierøehus på Boligsiden.dk


Nedenfor vises en oversigt over boliger til salg på Boligsiden.dk. Oversigten viser dermed automatisk om der er boliger til salg via ejendomsmægler i foreningen. Vises ingen boliger, skyldes det, at der p.t. ikke er boliger til salg via ejendomsmægler.